dilluns, 16 d’abril del 2012

Atenció a singles


No podem oblidar que a més d’aquelles parelles que volen fer una teràpia per millorar la seva relació, també existeixen singles (persones sense parella, sigui solteres, separades, vídues..) que poden voler rebre una atenció psicològica per temes relacionats amb el món de la parella. El fet que una persona no tingui parella en la actualitat no l’ha d’excloure de poder rebre un tractament relacionat amb aquest tema.

 A grans trets hi ha dos tipus de sigles que acudeixen a consulta:

-D’una banda persones que s’han separat recentment i que volen treballar per elaborar i assumir la separació (sensació d’abandonament, decepció…) o els motius d’aquesta (infidelitat, culpabilitat…).

-Persones sense parella que volen fer una avaluació critica de les seves anteriors relacions per tal de valorar què ha fallat i preveure errors de cara al futur. Els problemes poden anar en molts sentits (idees irracionals sobre les relacions, manca d’autoestima, falta d’empatia…). Caldrà analitzar-los i treballar de manera especifica i personalitzada cadascun d’ells.

En general estem parlant de persones normalitzades, que no pateixen cap mena de trastorn mental, ans al contrari, son prou valentes com per voler aprendre a portar les regnes de la seva vida i tenir relacions satisfactòries i de qualitat.



1 comentari:

  1. Desde Mon-cor (www.mon-cor.com), estem totalment d'acord amb el que explica la Ingrid. Afortunadament cada vegada més, les persones intentem millorar i evolucionar per aprendre a relacionar-nos amb els demés de la manera més satisfactòria possible. Un tant per cent molt elevat de persones que ens venen a visitar a Mon-Cor perquè estan receptivas a trobar de nou una parella, son molt conscients de que no "totes les culpes" són de l'altre part i que per tant, també cadascú pot treballar de forma personal aquells "errors" que han contribuit a la ruptura d'una parella, o a qualsevol tipus de frustració en general.
    Així, us animem a tots a continuar aprenent de totes les situacions que ens toca viure, per viure justament d'una manera positiva i feliç!!
    Mónica Zambrana
    www.mon-cor.com
    655872772

    ResponElimina