dilluns, 29 de desembre del 2014

Deixar de fumar: aquest any sí!


Tots tenim propòsits que sabem que voldríem dur a terme  (aprendre anglès, anar al gimnàs, fer dieta…) però mai trobem el moment de dur-los a la practica. Tot i així quan comença un nou any, i psicològicament tenim la sensació que comença una nova etapa, es un moment on refresquem tots aquest propòsits, tot i que molts d’ells tristament tornen a quedar en l’oblit al cap de poques setmanes.

Un dels més freqüents sens dubte és el de deixar de fumar. Justament per que aquest propòsit no quedi en l’oblit aquest  any, us vull fer una proposta, un pack de tres sessions enfocades a deixar de fumar amb un contingut pautat i específicament dirigit a aquest fi. . El preu d’aquest pack és de 100€, (quan el preu real seria de 150, ja que cada visita individual té un cost de 50€). Cada sessió té una durada d’una hora i la idea seria dedicar la primera a preparar l’abandonament del consum, la segona durant aquest i la tercera durant l’etapa de manteniment, tot i que això s’adaptarà a cada cas de manera individualitzada (per exemple si cal dedicar dues sessions a la preparació de l’abandonament del consum). En cas de que a alguna persona li  calguessin més sessions pel motiu que fos,  aquestes tindrien un 20% de descompte sobre el preu real (50€ menys el 20%= 40€ per sessió addicional)

Animeu-vos, per una vida més saludable i amb menys despesa! Aquest any sí!              

Per qualsevol dubte o per concertar visita us podeu posar en contacte amb mi a través del telèfon 93 893 56 98 o al correu electrònic  ingridpinopsico@hotmail.com
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada