diumenge, 6 de maig del 2012

Consultori on-line


L’objectiu d’aquest article és informar-vos amb més detall sobre el consultori on-line al qual faig menció a l’apartat d’experiència professional.

Es tracta d’un servei independent i alternatiu a la consulta presencial que tinc a Vilanova i la Geltrú. Aquest servei l’ofereixo a través  de la web de Mon-cor, que és una agencia d’assessorament social i matrimonial, és a dir, per buscar amistats i parella. És per això que en principi les consultes haurien d’estar relacionades amb temes de parella o amb les relacions interpersonals en general.
Aquesta manera alternativa de fer les consultes té diverses avantatges a tenir en compte:

-          És més econòmica (22 Euros per consulta) que la presencial.

-          No implica cap mena de desplaçament.

-          Per algunes persones és una manera més fàcil d’abordar temes delicats que cara a cara els hi costaria plantejar.

-          Es ideal per fer consultes puntuals i molt especifiques, sense renunciar a la confidencialitat ni a l’atenció d’un professional especialitzat.

-          També és una bona via per valorar si cal fer una intervenció més profunda i presencial, i que aquesta es pugui fer amb mi mateixa, sense necessitat de tornar a plantejar el problema a un nou especialista i per tant aprofitant ja tota la informació que s’ha donat  de manera on-line.

Si us interessa, l’enllaç per entrar directament és el següent:
http://www.mon-cor.com/consultorio.php

Un cop a aquesta pàgina caldria clickar al quadradet on posa “Crear consulta privada”.

D’altre banda per poder fer la consulta heu d’estar registrats a la borsa de Mon-cor, però això no hauria de ser un problema donat que registrar-se es molt ràpid, gratuït, i les vostres dades son confidencials, és a dir els altres usuaris no hi tenen accés. Per registrar-vos hauríeu d’anar a la pàgina inicial de Mon-cor (www.mon-cor.com) i clickar a sobre del quadradet taronja on posa “Regístrate aquí”.
Per qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada