divendres, 13 de gener del 2012

Experiència professional


Actualment:

-Consulta privada pròpia (Des de principis del 2010)

-Col·laboracions en mitjans de comunicació (La Vanguardia, COM Radio...) com a psicòloga especialista en teràpia de parella i assessorament a singles, i en el treball amb adolescents consumidors de drogues i les seves famílies.

-Docent del curs on-line “Adolescentes y jóvenes consumidores de drogas: la intervención con los padres”, impartit a psiquiatria.com, i dirigit a d’altres professionals, actualment en 5a convocatòria.

-Atenció on-line sobre conflictes de parella, amistat, familiars i relacions interpersonals en general, a través de la pàgina web de MON-COR, agencia d’assessorament social i matrimonial. (Des del Novembre del 2010) Hi podeu accedir a través del següent link:

http://mon-cor.com/consultorio.php

2008-2009:

-Col·laboracions puntuals a diverses emissores de radio (RAC 1, COM Ràdio, Catalunya Radio, Radio Valira, Radio Cunit) com a psicòloga especialitzada en el treball amb adolescents consumidors de drogues i les seves famílies.

-Coautora del llibre: Treu-li les drogues del cap: idees pràctiques per a pares preocupats, editorial Columna.

2004-2008: 

-Feina com a psicòloga al SOD (Servei d’Orientació sobre Drogues, de l’ Agencia de Salut Pública de Barcelona), 40 hores setmanals, realitzant les següents funcions:
  • Seguiments a nivell individual i familiar.
  • Dinamització  de grups de pares i de joves.
  • Gestió de les bases de dades i coordinació de la Memòria anual.

2004-2005:


-Participació com a col·laboradora a la  Fase 1 del “Programa de mejora de la intervención en centros de Protección y Reforma en el ámbito de la Prevención: Análisis de la situación de los centros residenciales de Protección y Reforma de las Comunidades Autónomas de Madrid, Navarra, País Vasco y Cataluña respecto a la Prevención de Drogodependencias”.


2004:

-Psicòloga a la “Línia Verda d'orientació sobre drogues”, donant atenció telefònica i presencial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada