dissabte, 14 de gener del 2012

Serveis


Així doncs el que ofereixo actualment a la meva consulta, explicat d’una manera més detallada és:

·        Atenció a adolescents i joves que consumeixin drogues, ja sigui de forma esporàdica o habitual, o que presentin qualsevol altre tipus de conducta addictiva (noves tecnologies, joc, sexe…). L’objectiu és actuar  davant  els primers senyals d’alerta per tal d’evitar que  la conducta problemàtica es consolidi en la seva vida quotidiana, interferint negativament en un  moment clau del desenvolupament personal com és l’adolescència i la joventut.

·        Assessorament i orientació a les famílies d’aquests nois i noies, amb la finalitat de  millorar la comunicació entre pares i fills  i  reforçar el paper de la família en la prevenció, detecció i solució de problemes.

·        Grups de pares: Grups reduïts de pares i mares que comparteixin una problemàtica similar. Pretenen ser un espai de trobada on intercanviar experiències i trobar solucions de forma conjunta, alhora que es treballa de forma pràctica un tema concret en cada sessió (comunicació, assertivitat,  autoestima, habilitats socials…)

·        Atenció a adults consumidors de drogues, on ja existeix una drogodependència, amb la possibilitat de treballar conjuntament amb serveis públics o privats  d’atenció a les drogodependències que ofereixin una atenció integral (assistent social, psiquiatra, infermeria...),que jo no ofereixo,  però que per diversos motius no li puguin donar atenció psicològica amb la freqüència i/o la durada que el cas requereix. També atenció a adults que ja han superat la drogodependència però que estan interessats en fer un seguiment posterior a aquesta, per tal de mantenir i reforçar els objectius aconseguits. Atenció a la parella o familiars de l’afectat en tot el referent a quina actitud han d’adoptar per tal de millorar el procés de la intervenció.

·        Atenció a adults que presentin qualsevol tipus de conducta addictiva (sexe, compres, joc, telèfon...) en un estadi inicial o ja avançat i als seus familiars.

·       Teràpia de parella. Es du a terme de forma paral·lela, en parelles que no necessariament tenen perquè presentar ni participar en cap de les problemàtiques anteriors. L’objectiu principal és canviar les pautes interactives disfuncionals de la relació.

·        Atenció a singles: assessorament individual a persones que acaben de sortir d'una relació i/o que volen tractar problemes recurrents en anteriors relacions per tal de solucionar-los  abans de buscar una nova parella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada